AktualnościKonferencje

Konferencja Internet ASAP pod naszym patronatem!

By 17/04/2014No Comments

III edycja prestiżowej konferencji dla marketerów już w maju!

Już wkrótce oczy wszystkich osób związanych z marketingiem internetowym zwrócone będą na Kraków. W dniach 29-30 maja, królewskie miasto gościć będzie ekspertów do spraw e-mail marketingu, pozycjonowania, social media marketingu, brand managerów – całe zaplecze branży interaktywnej. Okazją do spotkania i wymiany doświadczeń będzie III edycja konferencji Internet ASAP, (www.internetasap.pl) cyklicznej imprezy organizowanej przez krakowską agencję Eura7. Fundacja Wolności i Przedsiębiorczości objęła patronat medialny nad wydarzeniem.

logo-asap-clean

Pojawią się ciekawi zagraniczni goście, m.in Wandy Gordon, której firma Campaignology zajmuje się prowadzeniem kampanii politycznych w Stanach Zjednoczonych. Spośród gwiazd polskiego internetu usłyszeć będzie można Monikę Czaplicką, specjalizującą się w kryzysach w social media, Piotra Ogińskiego, znanego youtubera z kanału „Kocham gotować” oraz CeZika, muzyka, który zdobył popularność na YouTube.

Jak podkreślają organizatorzy, to jedyna w Polsce tak duża konferencja organizowana przez osoby pracujące w agencji interaktywnej, zajmujące się tematyką e-marketingu, którym słowo ASAP (skrót od ang. ‘as soon as possible’ – „jak najszybciej” – przyp. aut.) jest doskonale znane. Kto może wziąć udział? Głównymi adresatami są osoby odpowiedzialne za komunikację, PR, marketing, budowanie wizerunku marek i firm oraz wszyscy, na których spoczywa odpowiedzialność za efektywne działania e-marketingowe.

Harmonogram wydarzenia został tak zaprojektowany, by jak najwięcej czasu poświęcić studiom konkretnych przypadków (ang. case studies) – spodziewać się więc można maksimum praktyki, minimum teorii. Pierwszy dzień poświęcony będzie problematyce tzw. trudnych produktów, czyli takich, które z uwagi na ich szczególną specyfikę stanowią nieprzeciętne wyzwanie dla marketerów. Pod lupę zostaną wzięte też takie zagadnienia jak kryzys w social media oraz insight konsumencki. Wieczorem organizatorzy przewidzieli afterparty w jednym z krakowskich klubów. Drugi dzień: „Niestandardowe formy komunikacji” będzie koncentrował się na efektywniejszym wykorzystywaniu nowych technologii – doświadczeni prelegenci pokażą jak korzystać z niekonwencjonalnych rozwiązań.

Dla uczestników możliwość wymiany doświadczeń z ekspertami stwarza szansę na prowadzenie efektywniejszych kampanii e-marketingowych, poszerzenie horyzontów i pozyskanie ciekawych kontaktów biznesowych. „Kraków to miasto, w którym tradycja łączy się z nowoczesnością, od zawsze otwarte na nowe trendy i innowacyjność. Świadczą o tym inwestycje globalnych firm z branży IT. Idealnie nadaje się więc na tego typu imprezęPoza tym Kraków to nasze miasto.” – mówi Łukasz Wołek, prezes Eura7 i zarazem główny organizator.

Aby wziąć udział w konferencji należy zarejestrować się na stronie www.internetasap.pl/wez-udzial/. Ilość miejsc ograniczona.

logo iasap

Szczegółowy harmonogram i sylwetki prelegentów znaleźć można na oficjalnej stronie internetowej wydarzenia: www.internetasap.pl.

Wszelkich informacji na temat konferencji udziela:

Agnieszka Stach,

Propaganda Manager