Bez kategorii

Startuje XI edycja Polsko-Amerykańskiej Akademii Liderów!

By 18/10/2017No Comments

Żartobliwie mówi się, że prawica wzmacnia się przez podział. Doświadczenie pokazuje, że w polskim ruchu wolnościowym wciąż brakuje liderów, którzy będą wspierać działania organizacji, partii, ale także mediów. Naprzeciw temu problemowi wychodzi Polsko-Amerykańska Akademia Liderów, której celem jest wykształcenie nowej generacji liderów – działaczy społecznych i politycznych na rzecz wolności.

W jaki sposób to robimy?

Na naszej Akademii uczymy trzech podstawowych rzeczy:

1. Kurs Podstawowy Online – uczy ekonomii, polityki i etyki – bez zaplecza intelektualnego nie będziemy w stanie efektywnie sprzedawać naszych idei.

2. Kurs Grassroots Leadership Academy – uczy umiejętności liderskich: sztuki perswazji, jak budować relacje by tworzyć zmotywowaną grupę działaczy, w jaki sposób tworzyć skuteczne kampanie społeczne, daje także podstawy wiedzy na temat ruchów lewicowych i prawicowych oraz ich efektywności.

3. Kurs Wystąpień Publicznych – stawia na sztukę autoprezentacji, uczymy jak przemawiać, jak operować głosem oraz metod gestykulacji. Ćwiczenia są w pełni praktyczne, po omówieniu teorii uczestnicy są wielokrotnie nagrywani, a ich prezentacje są następnie omawiane i poprawiane.

Uczestnicy, którzy przejdą egzaminy końcowe pozytywnie otrzymają certyfikaty udziału, a najlepsi będą mieli okazję wziąć udział w szkoleniach i konferencjach w Polsce i za granicą. Między innymi pojechać na konferencję FEEcon w Atlancie!

Nie czekaj i zapisz się już dziś, by pomóc nam wzmacniać wolność w naszym kraju!
Zapisy trwają do 17 listopada na: WWW.AKADEMIALIDEROW.EDU.PL