Reprezentanci Fundacji Wolności i Przedsiębiorczości wraz z najlepszymi absolwentami John Galt School Poland 2022 wzięli udział w konferencji NICON „A week of love”, która odbyła się w dniach 10-14 kwietnia w Belgradzie.

W czasie pięciu dniach spędzonych w stolicy Serbii mieliśmy okazję wysłuchać wystąpień wielu wybitnych przedstawicieli ruchu wolnościowego, takich jak m.in.: Tom Palmer, Stephen Hicks, Matt & Terry Kibbe, Angel & Thomas Walker-Werth, Leopold Ajami, Craig Biddle, Martin Hoss, Isidora Kolar.

Co wyjątkowe w tej corocznej konferencji organizowanej przez Ayn Rand Center Europe, wziąć w niej udział można jedynie na specjalne zaproszenie organizatorów, które można otrzymać będąc organizacją partnerską, lub jednym z najlepszych absolwentów John Galt School.

Udział w konferencji pozwolił na spędzenie czasu i wymianę doświadczeń z ludźmi, którzy zajmują się promocją wolności i przedsiębiorczości na pełen etat. Konferencja ta była również okazją do nawiązania nowych kontaktów i podjęcia współpracy z innymi organizacjami, które działają na rzecz tych idei.